PETAR PUAČA: Milan se vraća pobedama

Ž. Urošević

03. 02. 2024. u 11:56

Bivši napadač Kremonezea tipuje preostale parove Serije A

ПЕТАР ПУАЧА: Милан се враћа победама

Foto Profimedia

Italija 1

Subota:

15.00 Empoli – Đenova    TIM 1 2+

15.00 Udineze – Monca   1X

18.00 FROZINONE – MILAN  2&3+

20.45 Bolonja – Sasuolo   X    

Nedelja: 

12.30 Torino – Salernitana       1

15.00 NAPOLI – VERONA     1

18.00 Atalanta – Lacio     GG&3+

20.45 Inter – Juventus      GG&3+

Ponedeljak:

20.45 ROMA – KALjARI        1&0-2

Frozinone nije domaćin od koga bi velikan italijanskog fudbala trebalo da zazire. Milan je taj jedini, koji bi za bodove morao da se pita u okršaju sa protivnikom čiji su nastupi u Seriji A uglavnom periodični. Dvojka je fiks, i iz razloga što su milanezi u prošlom kolu imali kiks sa Bolonjom, dozvolivši joj da se golom u sudijskoj nadoknadi spasi poraza (2:2). Da stvar bude poražavajuća, crveno-crni na tom meču nisu uspeli da realizuju ni dva udarca sa bele tačke, sve im se nakupilo... Na terenu Frozinonea očekujem da eksplodiraju, dvojci bih dodao i broj golova na meču, 3+.

Napoli je dominirao u Rimu protiv Lacija, ali nije pobedio (0:0). Aktuelni šampion ulazi u težak period i pokušaće da osvoji što više bodova pred duele Lige šampiona sa Barselonom.    

Roma je predvođena novim trenerom De Rosijem vezala dve pobede, sa osmog mesta popela se na peto. „Vučici“ su porasli apetiti,  na svom terenu ne bi smela da ima težak posao protiv Kaljarija. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave