DEJAN LEKIĆ: Biće golova u Vigu

Ž. Urošević

03. 01. 2024. u 10:16

NAŠ saradnik je za Đironu na 17 nastupa čak pet puta bio strelac a sada za naše čitaoce prognozira današnje mečeve La lige

ДЕЈАН ЛЕКИЋ: Биће голова у Вигу

Foto: EPA

Sreda:

17.00: GRANADA – KADIZ  1X

Granada se nalazi u zoni ispadanja, što je pritiska i tera samo na pobedu u okršaju sa Kadizom. Gosti retko gube, ali isto tako ne znaju da dobro kontrolišu utakmicu. U prvenstvu, na pet poslednjih utakmica Kadiza je bilo nerešeno nije nemoguće da i sada odigra iks.

19.15: SELTA – BETIS 3+

Betis na svom terenu nije dao sjajnoj Đironi da ga iznenadi (1:1). U Vigu, protiv slabijeg rivala, očekujem više da rizikuje i meč „otera“ u višak sa golovima.

19.15: REAL MADRID – MAJORKA     4+, GG

Real je poslednjim trijumfom izbio na čelo tabele. Do kraja prvenstva, rivalima će biti teško da ga odatle pomere. Majorka igra na gol više,  sve mi miriše da prestonicu neće napustiti, a da ne savladaju golmana domaćina.

21.30: ĐIRONA – ATL. MADRID  1X&0-2

Derbi kola, ujedno i okršaj ekipa čije se taktike mnogo ne razlikuju. Oba tima veću pažnju poklanjaju defanzivi, a ističu se brzom transformacijom i prelaskom u napad. Teško mi je da prelomim, ko bi tu koga mogao da prevari i izađe uspešniji.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!