MILOŠ STANIMIROVIĆ: Panatinaikosu bolje sa Terimom

Ž. U.

03. 01. 2024. u 09:41

Menadžer iz Atine o mečevima 16. kola najkvalitetnije lige Grčke koji se igraju u sredu

МИЛОШ СТАНИМИРОВИЋ: Панатинаикосу боље са Теримом

Foto: Profimedia

SREDA, 03.01.2024:

15.00 ASTERAS – ARIS  1X

Naš trener Milan Rastavac je od Asterasa stvorio snažnu ekipu. Tim koji je prethodnih sezona bio na ivici egzistencije i neretko do poslednjeg kola strepeo da ne ispadne, u ovoj je mnogo napredovao. Naravno, nije još dostigao nivo da preti vodećima, ali je spreman da kod kuće otkine bodove Arisu.

16.00 LAMIJA – OLIMPIJAKOS    2

Lamija ni na svom stadionu ne može da se meri sa Olimpijakosom, razlika u klasi je velika. Gosti iz Pireja su u poslednje četiri godine na ovom gostovanju imali maksimalni učinak, tri nova boda dobro će im doći u žestokoj borbi za titulu.

18.00 AEK – VOLOS       1

AEK je još jedan od favorita kome su neuspesi na međunarodnoj sceni doneli glavobolju i krizu preneli na prvenstvo. Posle poraza od Ajaksa u Ligi Evrope , žuto-crni su kiksnuli na dva vezana meča u domaćoj ligi. Sada kod kuće moraju da pobede Volos kako znaju i umeju.

19.00 FIKS PAOK – OFI  1&2+

PAOK je u prvenstvu, kupu i Evropi vezao osam pobeda. Da bi zadržao lidersku poziciju na tabeli, potrebno je da tom nizu pridoda i Ofijev skalp.  

20.00 FIKS PANATINAIKOS – JANjINA      1

Panatinaikos je zbog loših rezultata  odlučio da posle tri sezone prekine saradnju sa našim stručnjakom Ivanom Jovanovićem. Zamenio ga je Turčin Fatih Terim, među fudbalerima i trenerima veoma cenjeno ime. Od takvog iskusnog znalca očekuje se podigne ekipu već na debiju sa Janjinom.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)