SILVIJU BALAĆE: FKSB i Univerzitatea opet sigurni

Ž. Urošević

22. 07. 2023. u 10:43

Trener i vlasnik škole fudbala u Temišvaru prognozira preostale mečeve drugog kola rumunske Lige 1

СИЛВИЈУ БАЛАЋЕ: ФКСБ и Универзитатеа опет сигурни

Ilustracija

Rumunija 1

Subota:

17.30 Farul – Voluntari 1

20.30 FKSB – DINAMO 1

Nedelja:

17.30 Poli Jaši – Hermanštat 1X

20.30 U. Kluž – Rapid 2&3+

Ponedeljak:

17.30 Botošani – Petrolul 1

20.30 UNIVER. KRAJOVA – OCELUL 1

Tim koji pobeđuje se ne menja. FKSB i Univerzitateu iz Krajove ponovo bih želeo da imam na tiketu, jer su već na startu prvenstva moje prognoze opravdali trijumfima. Ne postoji ni jedan razlog koji bi moje favorite od trijumfa mogao da odvoji u duelima sa Dinamom i Ocelulom.

Fudbaleri aktuelnog šampiona Farula doživljavaju brojne kritike posle neuspelog pokušaja da se domognu naredne runde kvalifikacija za Ligu šampiona. Kiks u komšijskoj Moldaviji sa Šerifom, smatra se velikim neuspehom. Šampionu jedino preostaje da se bar malo iskupi pobedom nad Voluntarijem u prvenstvu.

Rapid je za trenera angažovao Italijana Bergodija, čime je najavio visoke ambicije. Međutim, domaćin je po pitanju realizacije zakazao već na startu protiv Šepšija i duel završio ga bez golova. Agresivniju i bolju partiju od Rapida očekujem već na gostovanju Klužu.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave