ŽELJKO LJUBENOVIĆ: Pune tribine uz Veres

Ž.U.

04. 06. 2023. u 07:35

BIVŠI fudbaler Zorje za naše čitaoce prognozira mečeve poslednjeg kola ukrajinskog prvenstva

ЖЕЉКО ЉУБЕНОВИЋ: Пуне трибине уз Верес

Ilustracija

Svi mečevi se igraju u nedelju od 14 časova.


DNjEPAR - KRIVBAS 1
Dnjepar je dugo bio lider prvenstva, ali je porazima u finišu sezone skliznuo na drugo mesto. Poslednji neuspeh koji je imao u derbiju sa Šahtjorom, Zorja je iskoristila da ga stigne. Sada je trijumf nad Kivbasom, jedino što Dnjepru može da sačuva mesto koje kroz kvalifikacije vodi do Lige šampiona.

KOLOS - LjVOV 1

Kolos dugo nema pobedu. Kako bi osigurao mesto u ligi nedostaje mu bod i mislim da će da osvoji sva tri, jer je rival zbog lose finansijske situacije , najavio preko medija da će se ugasiti.

METALIST 1925 - DINAMO K. 0-2

Dinamo ima lošu sezonu. izvesno je da će je završiti kao četvrti.  Domaćin bi na ovom meču mogao da strpljivom i disciplinovanom igrom pokuša da osvoji barem jedan bod.ž

METALIST - ČERNOMOREC 2

Metalist je od naredne sezone drugoligaš. Odavno su mu potonule sve lađe, pa bi i gostujući Černomorec mogao da se osladi pobedom.

FIKS MINAJ - ZORJA 2&3+

Napadači Zorje su po efiksanosti odmah iza Šahtjorovih. U pokušaju da sa drugog mesta skinu Dnjepar, svoje majstorstvo bi morali da potvrde I na terenu Minaja.

RUH - ALEKSANDRIJA 0-2

Očekuje se tvrda utakmica, sa malim brojem golova.

FIKS VERES -  INGULjEC 1

Veres je jedini prvoligaš na čijem stadionu je savez odobrio prisustvo publike. Očekujem da kapije za vikend budu širom otvorene, a tribine krcate za prelomni meč sa Inguljecom, u kome bi privilegovani domaćin morao da slavi.

VORSKLA - ŠAHTJOR 3+

Šahtjor je sa četiri vezane pobede obezbedio titulu. Rasterećen čeka poslednji meč u sezoni  sa Vorsklom, sigurno će se potruditi da ga začini goleadom.
 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)