MILOŠ JOKSIĆ: Buriram overava titulu

Ž. U.

02. 04. 2023. u 07:43

TRENER u Muangtongu prognozira mečeve 25. kola prvenstva Tajlanda

МИЛОШ ЈОКСИЋ: Бурирам оверава титулу

Foto: A. Ilić

Nedelja:

13.00 KONKAEN – PRAČUAP  0-2

Konkaen ima bolji tim od Pračuapa, ali, ishod ovog duela dosta toga odlučuje o opstanku, pa očekujem tvrd meč, sa malo golova.

13.30 FIKS RATČABURI – NAKON  1

Ratčaburi je peti, ali ima svoju matematiku da sa trećeg mesta skine Port MTI. Dodatno bi mogli da ga motivišu loši odnosi koje ima sa Nakonom.

14.00 FIKS NONG BUA – POLIS TERO  1

Nong Bua je pauzu u prvenstvu iskoristila da promeni trenera. Brazilca je na klupi zamenio domaći stručnjak, od koga se očekuje da spasi ekipu od ispadanja.

Ponedeljak:

13.30 LAMPANG – PATUM JUNAJTED  3+, 1X

Lampang je poslednjom pobedom napustio zonu ispadanja, ne bi trebalo da se u nju vrati  posle duela sa Patum junajtedom.

Utorak:

13.00 ČANGRAJI – PORT MTI  X2

Utakmicu koju savez zbog zagađenja vazduha drži u neizvesnosti, nije poznato da li će  biti održana. Ako se stvore uslovi za igru,  bod je najviše što bi domaćin mogao da osvoji.

13.00 ŠUKOTAJI – ČONBURI  1&3+

Šukotaji je takođe smenio trenera. Dva vezana poraza unela su nemir u ekipu, koja je u većem delu sezone bila dobra. Duelom na svom terenu protiv Čonburija, prilika je da se situacija u klubu umiri.

14.00 BANGKOK J. - BURIRAM  X2

Do kraja prvenstva ostalo je još šest mečeva. Buriram je lider prvenstva, ima dvanaest bodova prednosti i ne bi trebalo da je istopi na terenu jedinog preostalog konkurenta,  Bangkok junajteda.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)