TIP IZ KOMŠILUKA: U Krajovi bi izgubio i Mančester

Ž. U.

12. 05. 2022. u 14:19

DANAS u revanš meču kupa Rumunije domaćin mora da "topi" zaostatak od jednog gola.

ТИП ИЗ КОМШИЛУКА: У Крајови би изгубио и Манчестер

Foto: Profimedia

18.30 UNIVER. KRAJOVA - ŠEPŠI   1   (1.90)

Univerzitatea ima dobru sezonu. Prvenstvo će najverovatnije završiti treća, odmah iza Kluža i FKSB, međutim, to nisu krajnji dometi kluba koji preko mečeva kupa može sezonu da kruniše trofejom.

Koliko je domaći tim dobar, pokazao je nedavnim pobedama protiv vodećih, prvo u Bukureštu nad FKSB-om (2:0), a već u narednom kolu na domaćem terenu u okršaju sa Klužom (3:2), čime se prvenstvo iz komšiluka i te kako zakomplikovalo.

Evidentno je da domaćin bolje partije pruža na svom stadionu, koji je pre dve godine  renoviran i postao je ponos grada. Činjenica je da stanovnici Krajove vole fudbal, pa neretko tribine stadiona budu ispunjene do poslednjeg mesta.

U "karnevalskoj" atmosferi pali su mnogi rivali iz lige. Jedan takav bi danas morao da bude i Šepši, čija prednost iz prvog meča je minimalna (2:1) i smatramo da teško može da je sačuva u grotlu Krajove.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)