OČEKUJU 10.000 GOSTIJU: U Vrnjačkoj banji svi spremno dočekuju praznike

Goran Ćirović

01. 05. 2021. u 06:21

U VRNjAČKOJ Banji, prestonici srpskog kontinentalnog turizma, sve je spremno za prvomajske i uskršnje praznike, kao i za prestojeću letnju sezonu koja tradicionalno počinje upravo za Međunarodni praznik rada.

ОЧЕКУЈУ 10.000 ГОСТИЈУ: У Врњачкој бањи сви спремно дочекују празнике

Foto Arhiva

Ovdašnji turistički poslenici od petka, pa sve do naredne srede, očekuju više od 10.000 gostiju, a kako saznajemo praznični aranžmani u najpoznatijim banjskim hotelima, pansionima i apartmanima gotovo su rasprodati.

- Vrnjačka Banja je uvek bila tradicinalan izbor turista tokom prvomajskih i vaskršnjih praznika, koji se ove godine poklapaju. Kao i lane, i ove praznike dočekujemo u specifičnim uslovima zbog korone. Potrudili smo se da gostima budemo na usluzi - kaže Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje.

Foto Arhiva

Kako bi naša najpoznatija i najpopularnija banja svoje goste dočekala u najlepšem ambijentu, radnici ovdašnjeg JKP "Banjsko zelenilo i čistoća" zavrnuli su rukave ovih dana aktivno radeći na uređenju parkovskih površina i mobilijara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)