DELOVI GRADA BEZ VODE: Planirani radovi na vodovodnoj mreži u Novom Sadu

Lj.P.

28. 04. 2021. u 08:29

ZBOG planiranih radova na vodovodnoj mreži danas u Novom Sadu doći će do pada pritiska i mogućeg nestanka vode.

ДЕЛОВИ ГРАДА БЕЗ ВОДЕ: Планирани радови на водоводној мрежи у Новом Саду

Foto: N. Karlić

Nestanak vode se očekuje na Klisi i Slanoj bari, dok će od 9 do 14 sati bez vode biti:  Čenej, Put novosadskog partizanskog odreda (od Industrijske ulice do Sentandrejskog puta), Sentandrejski put (od Kisačke ulice do kanala DTD),Đorđa Dere, Stanka Paunovića, Vojislava Ilića, Trg mira, Davida Rackovića.

U JKP "Vodovod i kanlizacija" navode da  postoji mogućnost da  u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže bude produžena i proširena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZA KULTURU ČETIRI MILIONA: Opština Paraćin raspisala konkurs za izbor projekata