NAJAVLJENO OPREMANJE TERETANE: Radojević i Rakić obišli Sportsku halu u Severnoj Mitrovici (FOTO)

D.Z.

21. 04. 2021. u 20:06

Goran Rakić, ministar za zajednice i povratak i Milan Radojević gradonačelnik opštine severna Mitrovica najavili su ulaganja za kupovinu savremenih sprava za vežbanje i opremanje prostorije namenjene za teretanu u Sportskoj hali u ovom gradu kako bi članovi sportskih klubova i udruženja iz Severne Mitrovice ali i svi oni koji žele profesionalno ili rekreativno da vežbaju imali adekvatne uslove za to.

НАЈАВЉЕНО ОПРЕМАЊЕ ТЕРЕТАНЕ: Радојевић и Ракић обишли Спортску халу у Северној Митровици (ФОТО)

Foto: D.Z.

Ministar Rakić je obilazeći halu sa gradonačelnikom Radojevićem i direktorom ovog Sportkog centra Goranom Kovačem, istakao da je stvaranje uslova za normalno funkcionisanje onih koji žele da se bave sportom, primarna obavezna svih koji su na odgovornim funkcijama i da mu je zadovoljstvo što danas može da obeća da će on tu obavezu finasiranjem ovog projekta ispuniti.

- Drago mi je da danas mogu da obećam da će Sporstka hala u Severnoj Mitrovici biti opremljena modernim spravama za vežbanje. Omladina je naša budućnost i mi ovime ulažemo u razvoj naše budućnosti. Ovo nije sve, svuda tamo gde budemo mogli da pomognemo da se stvore adekvatni uslovi za sportske aktivnosti, pomoćićemo- rekao je ministar Rakić naglasivši da je Ministarstvo za zajednice i povratak na čijem je čelu,posvećeno građanima na Kosovu i da to pokazuje finansiranjem ovakvih i sličnih projekata, izgradnjom i opremanjem kuća i različitim vidovima pomoći.

Gradonačelnik Milan Radojević i direktor Sportske hale Goran Kovač su istakli da će opremanjem teretane svi oni koji posete ovu halu i žele da koriste usluge, imati sve u sklopu ovog objekta.

Inače, u Severnoj Mitrovici postoji više od 30 registrovanih sportskih klubova što je pokazatelj koliki je značaj potpune opremljenosti jednog ovakvog objekta.

Foto: D.Z.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo