U GRAČANICI PROTEST ZBOG PREBIJANJA SRPSKOG MLADIĆA: Stric povređenog Luke optužen da je izvršio napad na huligane

D.Z.

16. 04. 2021. u 16:00

POKRAJ nekadašnjeg “Voćara” mesta gde su pre par dana tri Albanca pretukla devetnaestogodišnjeg Luku Dimitrijevića, dečakovi roditelji i komšije okupili su se i danas, treći dan zaredom, protestujući zbog, kako ističu, neodgovorne i pristrasne istrage.

У ГРАЧАНИЦИ ПРОТЕСТ ЗБОГ ПРЕБИЈАЊА СРПСКОГ МЛАДИЋА: Стриц повређеног Луке оптужен да је извршио напад на хулигане

Foto: D.Z.

Naime, revoltirani zbog činjenice da su napadači, radnici obezbeđenja fabrike za preradu pečaruka čiji je vlasnik Albanac, izjavili kako je pretučeni mladić zapravo pokušao da napadne njih, otac, rođaci, ali i komšije prebijenog mladića ističu da su upokušaju da se žrtva proglasi napadačem.

- Moj brat, koji je sprečio da sukob dalje eskalira i da moj sin zadobije još veće povrede, juče je pozvan nakon davanja izjave, negde oko 16 sati i rekli su mu da je, od strane napadača optužen da je on izvršio napad na njih - istakao je Dejan Dimitrijević otac pretučenog dečaka, kome je zbog protesta ispred policijske stanice dan posle napada uručena kazna od 200 evra zbog protesnog okupljanja.

Uz zahtev da se istražni postupak vrati na početak učensici današnjeg protesta su automobilima uz zvuke sirena prošli ulicama Gračanice.

Inače, devetnaestogodišnjeg Luku Dimitrijevića u utorak uveče pretukla su trojica Albanaca radnika obezbeđenja pomenute fabrike pokraj koje se mladić šetao u društvu devojke i sestre, ali su radnici u izjavi policiji rekli kako je on njih napao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Ratko

16.04.2021. 17:28

To su ti siptarski junaci napadnu samog momka grupno a onda placu. Tako su ne tako davno plakali pred kamerama belosvetskih TV stanica. Toliko o njihovoj hrabrosti i kuraznosti.