AKCIJA SOMBORSKE SAOBRAĆAJNE POLICIJE: Sankcionisano 28 vozača zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa

J. Bekić

07. 04. 2021. u 19:50

АКЦИЈА СОМБОРСКЕ САОБРАЋАЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ: Санкционисано 28 возача због некоришћења сигурносног појаса

Foto: MUP

POLICIJA je u jednodnevnoj lokalnoj akciji pojačane kontrole saobraćaja, od 10 do 18 časova, na putu Sombor - Kula, prekontrolisala 166 vozača, od kojih je 60 sankcionisano zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa.

Iz saobraćaja je isključeno šest vozača, četvorica koji su vozilom upravljali pod dejstvom alkohola, jedan koji je vozio bez položenog vozačkog ispita i jedan koji je upravljao sa probnom vozačkom dozvolom, vozilom veće snage od dozvoljene.

Kako navode u PU Sombor,najviše vozača, njih 28, sankcionisano je zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa, dok je za prekršaj prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozilom kažnjeno 12 vozača.

Iz somborske Policijske uprave apeluju na vozače da budu odgovorni prema sebi i drugima, da poštuju ograničenje brzine, da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i koriste sigurnosni pojas na način na koji je to predvideo proizvođač vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Spid

07.04.2021. 22:32

U tem Somboru.... vozaci jure 30km/h. Mora da je ogranicenje 25km/h prosto neverovatno koliko se popicika trudi da naplati saobracajne kazne, al zato lokalni krimosi mogu da kradu, otimaju kad god samo opusteno