DOBAR ODZIV ZA VAKCINACIJU BEZ ZAKAZIVANJA: U tri vršačka sela stotinak građana primilo kinesko cepivo, sutra dobijaju Astrazeneku

J. J. BALjAK

07. 04. 2021. u 18:59

OKO stotinu stanovnika vršačkih sela Šušara, Parta i Zagajica iskoristilo je danas priliku da primi kinesku vakcinu Sinofarm bez prethodnog zakazivanja.

ДОБАР ОДЗИВ ЗА ВАКЦИНАЦИЈУ БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: У три вршачка села стотинак грађана примило кинеско цепиво, сутра добијају Астразенеку

FOTO: Grad Vršac

Akcija organizovane imunizacije bila je sprovedena u seoskim ambulanta, a da je sve proteklo u najboljem redu uverila se i gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović.

- Nastavićemo imunizaciju stanovništva na ovaj način i u drugim naseljenim mestima, a mobilni timovi Doma zdravlja će izlaziti na teren i vakcinisati građane koji nisu u mogućnosti da dođu na otvoreni punkt, kako bi što više njih primilo cepivo, jer je to jedini način da pobedimo virus i da se vrlo brzo vratimo normalnom životu – kazala je gradonačelnica i pozvala ostale sugrađane da se vakcinišu.

FOTO: Grad Vršac

Akcija se nastavlja sutra, u ambulanti u Ulici Dimitrija Tucovića u Vršcu, gde će građani u vremenu od 8 do 14 časova, bez prethodnog zakazivanja, moći da prime vakcinu proizvođača Oksford/AstraZeneka.

Vakcinacija u Vršcu se, inače, i dosad uspešno odvijala, jer je cepivo dosad primilo više od trećine stanovništa, tj. blizu 18.000 ljudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri