POŽAR U NEGOTINU: Vatrena stihija se proširila na dva domaćinstva, na terenu tri vatrogasna vozila

S.M.J.

07. 04. 2021. u 17:17

U POŽARU koji je u ranim jutarnjim satima izbio u negotinskoj ulici Ace Patlidžanovića u neposrednoj blizini stočne pijace oštećena su dva domaćinstva.

ПОЖАР У НЕГОТИНУ: Ватрена стихија се проширила на два домаћинства, на терену три ватрогасна возила

Foto: S.M.Jovanović

Požar je, pretpostavlja se, izbio oko 4 sata i 30 minuta na pomoćnom objektu u jednom od domaćinstva u tom delu grada, a zatim i na šupi u istom dvorištu. Nažalost prijavljen je dvadesetak minuta kasnije kada je vetar koji je duvao vatru dodatno razbuktao i doprineo da se požar proširi i na šupu u susednom dvorištu.

Tom prilikom, komšiji su izgorele poljoiprivredne mašine i oprema kao što su freza, mešalica, ali i krunjač za kukuruz, alat i agregat.

Na gašenju ovog požara Vatrogasno spasilačko odeljenje Negotin angažovalo je šestoricu vatrogasaca i tri vozila koji su uspeli da uz pomoć 17 kubika vode posle više od četiri sata akcije spasu 300 kvadrata stambenog prostora i ekonomskih objekata u oba ova domaćinstva.

Nažalost vatra je uništila oko 90 kvadrata pomoćnih objekata. Iako se pretpostavlja da su uzrok verovatno električne instalacije istraga će utvrditi šta je izazvalo ovaj požar i kolika je materijalna šteta pričinjena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!