OTVOREN POZIV: Opština Kladovo raspisala konkurs za tradicionalne nagrade

S.M.J.

06. 04. 2021. u 21:08

POVODOM Dana Opštine Kladovo, 26. aprila, komisija za dodelu nagrada i javnih priznanja pozvala je građane, pravna lica, organe uprave, političke i nevladine organizacije da dostave predloge za dodelu Povelje zahvalnosti, Nagrade za životno delo, godišnjih nagrada i Povelje počasni građanin.

ОТВОРЕН ПОЗИВ: Општина Кладово расписала конкурс за традиционалне награде

Foto: S.M.J.

Povelja zahvalnosti dodeljuje se za plodotvornu saradnju i izuzetan doprinos u afirmaciji opštine Kladovo, kao i za pruženu pomoć Opštini ili građanima, godišnje nagrade, do četiri najviše, dodeljuju se pojedincima i kolektivima za postignute rezultate u učenju, sportu, kulturi, nauci, umetnosti, ali i za humanitarne aktivnosti.

Nagradu za životno delo mogu dobiti pojedinci, bez obzira na prebivalište i državljanstvo, dok se povelja počasnom građaninu dodeljuje onima koji su delima doprineli saradnji, prijateljskim, privrednim, kulturnim i drugim odnosima između opštine Kladovo i drugih opština, gradova i država.

Predloge u pisanoj formi treba dostaviti Komisiji za dodelu nagrada i javnih priznanja Skupštine opštine Kladovo (Kralja Aleksandra 35) do 12. aprila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)