UGOVOR O FINANSIRANJU RADOVA U HALI „MOSTONGA“: Pokrajinski sekretarijat za sport pomaže Somboru

J.Bekić

02. 04. 2021. u 18:23

POKRAJINSKI sekretarijat za sport dodelio je Gradu Somboru 8.386.000 dinara za opremanje kompletne rasvete u Gradskoj hali „Mostonga“ u ovom gradu.

УГОВОР О ФИНАНСИРАЊУ РАДОВА У ХАЛИ „МОСТОНГА“: Покрајински секретаријат за спорт помаже Сомбору

Foto: J.B.

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta potpisali su ugovor o finansiranju adaptacije osvetljenja i elektro – energetske instalacije sportske hale.

Osim toga, razgovaralo se o projektima koji su realizovani u prethodnom periodu, novim ulaganjima u sport na lokalu, stipendijama za najperspektivnije somborske sportiste, izdvajanjima za trenerske plate, kao i o besplatnim programima koje grad preko Sportskog saveza i Sportskog centra sprovodi.

- Očekujemo u narednom periodu sjajne rezultate od sportista u Somboru, tako da se izuzetno radujemo što možemo da pomognemo i dalje ulažemo u sportsku infrastrukturu - rekao je Basta.

Foto: J.B.

Basta i Ratković potpisuju ugovor

Ratković se zahvalio za sredstva koja je Pokrajinski sekretarijat izdvojio za adaptaciju rasvete u Gradskoj hali „Mostonga“ i istakao da će se nastaviti sa ulaganjima u sport kako u gradu tako i u svih 15 naseljenih mesta.

- Nova rasveta će doprineti našim sportskim klubovima koji treniraju i takmiče se u ovoj hali. Očekuje se da tokom leta radovi budu izvedeni i da od jeseni klubovi koriste halu sa novom rasvetom - istakao je  Ratković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima