POSETA KRUPNJU I RAĐEVINI: Narodna poslanica Ivana Popović u obilasku matične opštine

V. Mitrić

31. 03. 2021. u 14:02

U NIZU poseta lokalnim samoupravama širom Srbije, mlada i vredna poslanica SNS u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Ivana Popović, posetila je, zvanično, i matičnu opštinu Krupanj, gde su je ovdašnji čelnici upoznali o svim vitalnim pitanjima za ljude Rađevine.

ПОСЕТА КРУПЊУ И РАЂЕВИНИ: Народна посланица Ивана Поповић у обиласку матичне општине

FOTO: V. Mitrić

U društvu Ivana Isailovića, predsednika opštine i njegove zamenice Vesne Marjanović, Popovićeva je, pored ostalog bila i u živopisnom zaseoku Troska u selu Kržava.

- Posebno mi je bilo važno da propratim radove na sanacije korita reke Kržava i da razgovaram o svim problemima sa kojima su se izvođači susretali - kaže poslanica Popović.

FOTO: V. Mitrić

- Obradovalo me je radovi teku u najboljem redu i da će ovi veliki radovi biti gotovi najkasnije do sredine maja ove godine.

Popovićeva je posetila i novi most u Brštici, u zaseoku Savići, ” koji je primer dobre prakse u razvoju lokalne putne infrastrukture”.

Krupanj je poznat i po sportskom turizmu, čiji je sadržaj nedavno upotpunio novi teren za fudbal. Direktor Turističko sportske organizacije Krupanj, Mladen Stefanović, predočio je tom prilikom da je teren sagrađen po FIFA PRO standardima i da ima najkvalitetniju veštačku travu u Srbiji.

FOTO: V. Mitrić

Poslanici Ivani Popović bilo je važno da vidi nove prostorije u Predškolskoj ustanovi „Naša radost“ u Krupnju - jer se svi borimo za bolju budućnost za našu decu, na prvom mestu predsednik Aleksandar Vučić i Vlada Republike Srbije, a naravno i lokalna samouprava opštine Krupanj.

- Razvoj infrastrukture je krucijalan za opstanak ruralnih sredina. Iz tog razloga posetila sa aktuelne radova na magistralnim, lokalnim i atarskim putevima, posebno u MZ Bela Crkva -kaže poslanica Popović.

U Opštinskoj upracu lokalnoj održan je, kako je rečeno, “ konstruktivan sastanak na temu aktuelnih projekata i budućih planova, gde su poslanicu inforikmisali predsednik Isailović i svi njegovi saradnici.

FOTO: V. Mitrić

Za Rađevce, ali i ljude iz mnogih drugih sredina, koje je posetila Ivana Popović, njene posete i živo interesovanje za sve ono što tišti „običnog“ čoveka su prijatno iznenađenje. Obično su navikli da poslanike, „svoje predstavnike“, vide samo tokom tv prenosa skupštinskih zasedanja, ali retko i za govornicom da iskažu glas onih koji su ih izabrali.

- Ivana je baš pravo osveženje, primer kako treba da radi istinski predstavnik naroda, a ona to jeste - kaže Rađevac Stanko Vasić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)