NOVO KORONA ŽARIŠTE U SRBIJI? U Pčinjskom okrugu čak 156 novozaraženih - u Surdulici osetan porast obolelih

J.S.

21. 03. 2021. u 11:47

PREMA poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje u Vranju, od 423 uzorka iz Pčinjskog okruga, 156 je pozitivno na virus korona.

НОВО КОРОНА ЖАРИШТЕ У СРБИЈИ? У Пчињском округу чак 156 новозаражених - у Сурдулици осетан пораст оболелих

Foto: J.S.

Standardno je najveći broj obolelih iz Vranja,ali je ta brojka nešto niža nego nedelju dana unazad, pa su sada registrovana 74 nova slučaja.

Primetan je značajan porast broja obolelih u Surdulici gde se registruje 30 novih slučajeva. U ostalim opštinama brojke su nešto manje. U ostalim opštinama su te brojke nešto niže 16 iz Vladičinog Hana, deset iz Bujanovca, 11 iz Bosilegrada, 13 iz Preševa i dva iz Trgovišta.

U kovid ambulanti tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 299 pregleda, od kojih je 126 prvih. Dijagnostikovana je bronhopneumonija kod 17 pacijenata.

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovano je 166 pacijenata. Od tog broja 157 je pozitivno na virus korona i isto toliko ima bronhopneumoniju. Na kiseoniku su 83 pacijenta.

Na bolničko lečenje primljeno je 13 pacijenata, a otpušteno 12. Trenutno je u kovid bolnicama u Vranju šest slobodnih postelja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)