GLOŽDAK U PARAĆINU DANAS BEZ VODE: Razlog nije kvar već kompletna rekonstrukcija vodovodne mreže u Cerskoj ulici

Z. Rašić

11. 03. 2021. u 14:02

STANOVNICI naselja Gloždak u Paraćinu danas celog dana, do 20 sati, neće imati vodu iz slavina. Lepa vest je da se ne radi o kvaru već o kompletnoj rekonstrukciji – zameni stare vodovodne mreže u velikom delu Cerske ulice u kojoj već duže vreme traju radovi na obnovi kolovoza i instalacija.

ГЛОЖДАК У ПАРАЋИНУ ДАНАС БЕЗ ВОДЕ: Разлог није квар већ комплетна реконструкција водоводне мреже у Церској улици

Z. Rašić

Stara vodovodna mreža od azbest-betonskih cevi, koje su zbog dotrajalosti često pucale, menja se novom od najsavremenijih materijala u dužini od 380 metara, što je deonica ove ulice do raskrsnice sa Ulicom Stefana Lazarevića, odnosno Knez-Mihajlove sa druge strane.

Ovi infrastrukturni radovi su u sklopu programa obnove starih gradskih ulica, uz prethodnu zamenu stare vodovodne mreže.

U toku su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u Cerskoj ulici, pa zbog toga sutra, 11.03.2021.god. od 08 časova do 20 časova neće biti vode u naselju Gloždak.

Zahvaljujemo se potrošačima na razumevanju. Radvi na izgradwi nove vodovodne mreže i atmosfersk ekanalzacij, na kompletnoj deonici.

INFRASTRUKTURNI RADOVI U PARAĆINU: Cerska ulica dobija novu vodovodnu mrežu i kolovoz

U gradu na Crnici u toku je kompletna rekonstrukcija Cerske ulice, jedne od važnih starih gradskih saobraćajnica u Paraćinu, a pre kompletne zamene asfaltnog kolovoza biće zamenjena dotrajala vodovodna mreža i izgrađena atmosferska kanalizacija tamo gde nedostaje.

Kako kažu u opštinskoj Direkciji za izgradnju, rekonstruiše se deo u dužini od 380 metara, od raskrsnice sa Ulicom Stefana Lazarevića do Knez-Mihajlove. Ukoliko vremenski uslovi budu povoljni, a ne bude zastoja prilikom zamene instalacija, rok za završetak svih radova je prvi maj, do kada će biti obustavljen saobraćaj u tom delu Cerske.

Obnova ove saobraćajnice vrlo je važna jer je u neposrednoj blizini osnovna škola “Momčilo Popović Ozren”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona