GRADI SE 25 IZBEGLIČKIH STANOVA U KLEKU: Objekat u vrednosti od 960 hiljada evra

B.Grujić

10. 03. 2021. u 10:34

KAKO je nedavno najavljeno, prilikom useljenja zgrade za izbegličke porodice u Pančevačkoj ulici u Zrenjaninu, u mestu Klek, u okviru istog Regionalnog stambenog programa, gradiće se objekat sa 25 stambenih jedinica, u vrednosti 960 hiljada evra.

ГРАДИ СЕ 25 ИЗБЕГЛИЧКИХ СТАНОВА У КЛЕКУ: Објекат у вредности од 960 хиљада евра

Foto: Grad Zrenjanin

Početak građevinskih radova na lokaciji u Ulici Save Kovačevića u Kleku, očekuje se u aprilu, a rok za završetak izgradnje devetog po redu, projekta Regionalnog stambenog projekta za izbeglice, je 330 dana.

Programom u Republici Srbiji rukovodi Komesarijat za izbeglice i migracije u saradnji sa Jedinicom za upravljanje projektima u javnom sektoru, uz podršku OEBS-a, UNHCR-a i Banke za razvoj Saveta Evrope, a finansiran je sredstvima Evropske unije, koja je i najveći donator, zatim Sjedinjenih Američkih Država, Nemačke, Norveške, Švajcarske, Italije, Danske, Turske, Luksemburga, Španije, Kipra, Češke, Mađarske, Rumunije i Slovačke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije