BEZ PREMINULIH, NOVOZARAŽENIH 57 PACIJENATA: Od početka epidemije u Rudničko-takovskom kraju zaraženo 2.127 ljudi

M. B.

09. 03. 2021. u 15:08

NAJNOVIJI zvanični podaci o statistici kovid-19 u Rudničko-takovskom kraju su: bez preminulih, ima još ukupno 57 novoobolelih – računajući od 6. marta do danas 9. marta, kada su nadležni saopštili informaciju o broju ovdašnjih novozaraženih za taj period.

БЕЗ ПРЕМИНУЛИХ, НОВОЗАРАЖЕНИХ 57 ПАЦИЈЕНАТА: Од почетка епидемије у Рудничко-таковском крају заражено 2.127 људи

Foto: M. B.

Prema zvaničnim podacima, u ovom kraju ukupan broj obolelih od korona virusa u aktuelnom „piku“ epidemije  je 1.967, od njih je izlečeno 901.

- U Kovid-ambulantama Doma zdravlja, u nedelju 7. marta pregledane su 134 osobe, a 8. marta njih 149. U ta dva dana, urađeno je 117 antigenskih testova, uzeto 16 nazofaringealnih briseva, sedam osoba je upućeno na hospitalizaciju. Zabrinjavajuće: od ukupnog broja pregledanih u ta dva dana, 95 osoba je došlo na prvi pregled, od svih testiranih 46 lica bilo je pozitivno na korona virus – izjavio je danas dr Aleksandar Čivović, v.d. direktora Doma zdravlja u Gornjem Milanovcu.

Pandemiju kovid-19 u Rudničko-takovskom kraju, izveštajno pratimo u dve etape. U prvoj, od njenog početka u martu prošle godine do smirivanja u maju, ukupno je obolelo 60 lica, od kojih su petoro preminuli, svi ostali su, prema zvaničnim podacima, izlečeni.

U drugoj, od polovine juna i u aktuelnom „piku“ epidemije, koji još ne pokazuje trend smirivanja, zaražena su ukupno 1.967  lica, uz nažalost 87 smrtnih žrtava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!