POKLON SAVEZA ZA ŠKOLSKI SPORT: Leskovačke škole dobile sportske rekvizite

I.M.

09. 02. 2021. u 16:07

LESKOVAČKE osnovne škole „Svetozar Marković“ i „Kosta Stamenković“ dobili su sportske rekvizite koje im je poklonio Savez za školski sport Srbije.

ПОКЛОН САВЕЗА ЗА ШКОЛСКИ СПОРТ: Лесковачке школе добиле спортске реквизите

Foto: I.Mitić

Ovom donacijom koševa i lopti, čija je ukupna vrednost 900.000 dinara, obeležen je i Međunarodni dan obrazovanja.

U Savezu za školski sport ističu da će se truditi da i dalje pomažu razvoj sporta i u drugim ovdašnjim školama. Oni ukazuju na važnost podrške lokalne samouprave koja je u svom budžetu ove godine za razvoj školskog sporta planirala 2,1 miliona dinara. Ukupan  budžet namenjen radu gradskih sportskih klubova i organizacija iznosi 95 miliona dinara, dok će sa još 105 miliona biti finansirano funkcionisanje Sportsko-rekreacionog centra „Dubočica“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja