NESTAO ČOVEK IZ SMEDEREVA: Više od dve nedelje od Gorana nema ni traga, ni glasa

Novosti online

06. 02. 2021. u 11:29

NI posle više od dve nedelje potrage, od sugrađanina Gorana Tomića (45) nema ni traga ni glasa, a porodica i prijatelji još jednom upućuju apel javnosti da im se svako ko ima bilo kakvu informaciju o ovom Smederevcu javi.

НЕСТАО ЧОВЕК ИЗ СМЕДЕРЕВА: Више од две недеље од Горана нема ни трага, ни гласа

Foto: Privatna arhiva

- Potraga je pojačana, uključeni su svi, od svakodnevne potrage prijatelja, preko lovačkog društva, policije, žandarmerije…Ništa. Ni traga. Ne znamo više gde da idemo da tražimo. U planu nam je da počnemo da obilazimo manastire – kaže prijatelj nestalog Gorana.

Podsećamo, nestanak Gorana Tomića prijavljen je 16. januara, kada je poslednji put viđen u prepodnevnim satima u dvorištu porodične kuće na Orešcu. Na sebi je imao deblju braon  duksreicu sa kapuljačom, a dole tamno plavu šuškavu trenerku.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Goranu, njegovi najbliži mole da javite na telefon 063 337 449.

(Smederevske novine)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!