RAČUNARI ZA 60 UČENIKA: Opština Gračanica dodelila tablet uređaje

D.Z.

04. 02. 2021. u 13:56

PREDSEDNIK opštine Gračanica Srđan Popović i direktorica opštinskog odeljenja obrazovanja Brankica Nićić uručili su najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola tablet računare.

РАЧУНАРИ ЗА 60 УЧЕНИКА: Општина Грачаница доделила таблет уређаје

Foto: D.Z.

Tom prilikom Popović je rekao da je uspeh učenika ovdašnjih škola sigurno jedan od prioriteta i u budućnosti i da će lokalna samouprava nastojati da se najbolji đaci ne zaborave i da za svoj uspeh budu nagrađivani od opštine.

- Nadamo se da će se naredne godine organizovati manifestacija „Savin đak“ i da ćemo nastaviti sa ovom tradicijom“- kazao je predsednik Popović podsećajući da je u sklopu manifestacije „Savin đak“ prošle godine četvorodnevnim putovanjem nagrađena grupa učenika a da je ove godine zbog trenutne epidemiološke situacije ta nagrada zamenjena sa 60 tablet računara.

Direktorica opštinskog odeljenja obrazovanja Brankica Nićić pojansila je da su učenici odabrani po uspehu i po takmičenjima koje su ostvarili u toku godine.

-Ove godine uzeli smo u obzir i kategoriju učenika sa slabijim materijalnim stanjem tako da smo u okviru svetosavske nedelje nagradili i njih sa po jednim tablet računarom-kazala je Nićić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna