IMUNIZACIJA U ŠAPCU: Vakcinisano više od 3.200 građana

V.Mitrić

24. 01. 2021. u 10:58

NA području Šapca do sada je vakcinisan ukupno 3251 sugrađanin, a samo u toku jučerašnjeg dana 965, rečeno je na sednici Kriznog štaba u Šapcu. Imunizacija se sprovodi bez velike gužve, od 8 do 15 časova, svakoga dana, u fiskulturnoj sali ekonomske škole.

ИМУНИЗАЦИЈА У ШАПЦУ: Вакцинисано више од 3.200 грађана

Foto: V.Mitrić

Posle sednice Štaba za vanredne situacije, koja je danas , konstatovano je da će u masovnoj vakcinaciji žitelja Šapca pomoći i učenici Medicinske škole ,,Dr Andra Jovanović“.

- Veoma je bitno da svi budemo na istom zadatku kada je zdravlje u pitanju -poručuju iz Štaba.

U šabačkoj bolnici hospitalizovano je 140 ljudi. Od tog broja, 21 je kovid pozitivan pacijent iz Gerontološkog centra.

U izveštaju Komunalne policije, koji se svakoga dana podnose na Štabu za vanredne situacije, uočeno je organizovanje privatnih žurki sa većim brojem prisutnih ljudi. Komunalna policija je reagovala u pet slučajeva i procesuirala organizatore.

-Apelujemo na striktno poštovanje propisanih epidemioloških mera jer još uvek nema mesta opuštanju -kažu u Štabu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)