VAKCINA ČUVA ŽIVOT: Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković na punktu za imunizaciju protiv korone

B. PUZOVIĆ

23. 01. 2021. u 12:12

ВАКЦИНА ЧУВА ЖИВОТ: Градоначелник Ваљева Лазар Гојковић на пункту за имунизацију против короне

Foto: B. Puzović

Pozivam građane Valjeva da se prijave za vakcinaciju, ali i da nastave da sprovode sve preventivne mere, jer je potrebno da vakcine počnu da deluju i da većina stanovništva bude zaštićena i bezbedna, kaže gradonačelnik Lazar Gojković.

- Ceo svet se udružio da pronađe vakcine koje će pomoći da se ova bolest zaustavi i ponosan sam što se naša zemlja, zahvaljujući naporima predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije koju predvodi Ana Brnabić, svrstala u red država koje su među prvima počele sa vakcinacijom svojih građana. Ohrabren sam što je vakcinacija u Valjevu počela i što su Valjevci svesni važnosti da prime vakcinu - dodao je Gojković.

Gojković je značaj vakcinacije istakao prilikom obilaska građana i zdravstvenih radnika u hotelu “Grand”, gde se obavlja vakcinacija protiv virusa korona.

Izrazio je zahvalnost zdravstvenim radnicima, koji su nakon skoro godinu dana rada u preteškim uslovima, dodatno angažovani na organizaciji vakcinacije i obaveštavanju Valjevaca o imunizaciji. Inače, sada se vakcinišu stariji od 65 godina, a nakon toga će početi i vakcinacija prosvetnih radnika, pripadnika MUP i Vojske Srbije, predstavnika medija i ostalih kategorija stanovništva.

- Apelujem na građane da ne podležu neproverenim informacijama i teorijama zavere – poručio je gradonačelnik Valjeva.

- Stručnost svetskih i naših zdravstvenih institucija garantuju da ćemo primiti najbezbednije i najkvalitetnije vakcije, koje za cilj imaju da nam sačuvaju živote i zdravlje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)