RENOVIRAN DOM KULTURE U KRAJIŠNIKU: Najveća investicija Mesne zajednice u ovom selu (FOTO)

B. G.

20. 01. 2021. u 12:51

ADAPTACIJA zgrade Doma kulture u selu Krajišnik, u opštini Sečanj, kod Zrenjanina, uz kompleks sportskih terena, koji su takođe obnovljeni, bila je najveća investicija Mesne zajednice u ovom pitomom banatskom selu, tokom protekle godine.

РЕНОВИРАН ДОМ КУЛТУРЕ У КРАЈИШНИКУ: Највећа инвестиција Месне заједнице у овом селу (ФОТО)

Foto: S. Mladenoski

- Ostvarili smo sve zacrtano sa preko 95 posto utrošenih sredstava, a tako ćemo nastaviti i u 2021.godini - kaže Slobodan Repac, predsednik Saveta mesne zajednice Krajišnik, uz napomenu da je u Domu kulture adaptirano više od 150 kvadrata i od nekadašnjeg balkona izgrađena prostorija za potrebe članova Kulhurno umetničkog društva "Jandrija Tomić Ćić".

Foto: S. Mladenoski

Zbog aktuelne epidemiološke situacije, proteklog leta j Krajišniku nije bilo tradicionalne manifestacije "Dani Branka Ćopića", ali se svi u selu nadaju da će se ona nastaviti već ovog leta u obnivljenom Domu kulture.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!