NOVI PODACI: Devet kovid slučajeva u opštini Negotin, bez novoobolelih u Kladovu

S.M.J.

18. 01. 2021. u 17:58

U poslednja 72 sata na teritoriji opštine Negotin zabeleženo je devet novih kovid-19 slučajeva. Od 82 uzoraka pozitivan rezultat zabeležen je kod dve žene od 24 i od 68 godina, kao i kod devet osoba muškog pola, od kojih najmlađi ima 17, a ostali od 30 do 69 godina.

НОВИ ПОДАЦИ: Девет ковид случајева у општини Неготин, без новооболелих у Кладову

Foto: S.M.J.

U kovid ambulanti je u tom periodu pregledano ukupno 77 osoba, od kojih se lekarima prvi put javilo njih 23, a ostali su došli na kontrolni pregled. Prema podacima Zdravstvenog centra Negotin na kovid odeljenjima su ukupno zbrinuta 22 pacijenta, a broj aktivnih kovid slučajeva u opštini je 275.

U Kladovu, međutim, tokom vikenda nije potvrđen ni jedan novi slučaj infekcije virusom korona. Broj aktivno pozivitnih na kovid u ovoj opštini je 55. Od ukupnog broja trenutno inficiranih njih 28, navode u Zdravstvenom centru Kladovo, hospitalizovano je u tercijarnim ustanovama.

U Kladovu je, inače, od početka epidemije virusa korona u Srbiji, zabeleženo 1.322 slučaja kovida. Od infekcije se oporavilo njih 1.220 , ali je bitku sa posledicama virusa, nažalost, izgubilo 47 osoba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju