TRADICIONALNI OBILAZAK ZAPOSLENIH U GRADSKOJ UPRAVI: Održan sastanak javnih i javno-komunalnih preduzeća u Leskovcu

I.M.

04. 01. 2021. u 14:29

PRVOG radnog dana u Novoj godini gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović održao je sastanak sa direktorima ovdašnjih javnih i javno-komunalnih preduzeća i ustanova, načelnikom i šefovima odeljenja gradske uprave, a nastavljena je i višegodišnja praksa obilaska zaposlenih tokom prvog radnog dana u Novoj godini.

ТРАДИЦИОНАЛНИ ОБИЛАЗАК ЗАПОСЛЕНИХ У ГРАДСКОЈ УПРАВИ: Одржан састанак јавних и јавно-комуналних предузећа у Лесковцу

Foto: I. Mitić

Cvetanović je, sa predsednikom Skupštine grada Aleksandrom Đurovićem i saradnicima iz svog kabineta, obišao zaposlene u sedištu grada, dok je njegova zamenica Ana Janković Stojanović  posetila zaposlene u takozvanoj „Osmospratnici“, gde je sedište većine odeljenja ovdašnje gradske uprave i JP „Urbanizam i izgradnja“.

U pratnji zamenice gradonačelnika bili su Miloš Cvetanović, načelnik Gradske uprave grada Leskovca, Zoran Vukašinović, sekretar Skupštine grada, Milan Popović, šef Odeljenja za Opšte poslove i nekoliko članova Gradskog veća.

Čelnici leskovačke lokalne samouprave su svim zaposlenima čestitali novogodišnje i božićne praznike. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)