DVORIŠTA KAO IZ BAJKE: Najlepše ukrašene okućnice Jagodine (FOTO)

Z. GLIGORIJEVIĆ

31. 12. 2020. u 15:29

KUĆA, ograda i drveće Jelene i Nikole Radivojević iz Kočinog Sela nadomak Jagodine svake večeri podsećaju na dom iz bajke.

ДВОРИШТА КАО ИЗ БАЈКЕ: Најлепше украшене окућнице Јагодине (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

 Tu su i jeleni, medvedići i druge figure raznih boja i oblika. Kada se upali preko 5.000 lampica novogodišnje rasvete, ko god prođe pored njihove kuće, ne može, a da ne stane da se fotografiše ispred ovog bajkolikog prizora.

- Imamo četovoro dece i pred doček prošle Nove godine hteli smo da ih obradujemo, pa smo okitili ulazna vrata i prozore na kući, stabla u dvorištu i ogradu. Ove godine smo lampice dodali i na krov. Zbog velike obaveze oko dece, trebalo nam je desetak dana da okitimo krov, mada mislim da bi za to bilo dovoljno četiri-pet dana – kaže Jelena.

Dok je dom Radivojevića nesimnjivo najlepše okićen u celoj jagodinskoj opštini, najbogatije okićena kuća i dvorište u samom gradu nalazi se u naselju „Tabane“. Iako je njen vlasnik želeo da ostane anoniman, rekao nam je da mu je za postavljanje nekoliko hiljada lampica trebalo nedelju dana.

- Samo su žice na jelci duge 75 metara. Dvorište i kuću kitimo poslednje četiri godine, ali ove smo ih najbogatije ukrasili. Baš sam gledao po gradu, i nisam video da je neko ni približno ukrasio kao mi – ponosno će vlasnik kuće u Jagodini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)