AKCIJA UDRUŽENJA „PARAKVAD VŠ“: Paketići za decu sa invaliditetom u Vršcu

J. J. Baljak

23. 12. 2020. u 18:05

Udruženje „Parakvad VŠ“ pripremilo je, uz pomoć brojnih donatora, 60 novogodišnjih paketića, koje će podeliti svojim članovima.

АКЦИЈА УДРУЖЕЊА „ПАРАКВАД ВШ“: Пакетићи за децу са инвалидитетом у Вршцу

Foto: Parakvad VŠ

Zbog zabrane okupljanja, oni nisu organizovali tradicionalnu podelu u svojim prostorijama, već su angažovali Deda Mraza, koji specijalnim kombijem za prevoz osoba sa invaliditetom nosi paketiće na kućnu adresu mališana i tako čini da bar na trenutak zaborave sve muke koje imaju zbog svojih bolesti.

Iz udruženja pozivaju ljude dobre volje da se priključe njihovoj akciji, kako bi sva deca sa invaliditetom dobila paketiće.

Oni, ujedno, apeluju i na sugrađane, koji organizuju humanitarne akcije za decu iz drugih sredina, da najpre obiđu sva udruženja u Vršcu, jer ima mnogo dece koja će ove godine ostati bez paketića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024