PAKETIĆIMA KROZ SRBIJU ZA LEPŠE PRAZNIKE: Dunav osiguranje, prijatelj od detinjstva

Promo

23. 12. 2020. u 08:00

NOVOGODIŠNjI praznici oduvek su bili vreme darivanja, pažnje i bliskosti. Kompanija „Dunav osiguranje“ odlučila je da i u ovim vanrednim pandemijskim uslovima novogodišnjim paketićima obraduje najmlađe širom Srbije.

ПАКЕТИЋИМА КРОЗ СРБИЈУ ЗА ЛЕПШЕ ПРАЗНИКЕ: Дунав осигурање, пријатељ од детињства

Foto: Aleksandar Mijatović

Kao i prethodnih godina, spremno je pregršt poklona za mališane iz brojnih osnovnih škola, ustanova za nezbrinutu decu, udruženja i centara za socijalno staranje, specijalizovanih bolnica za dečije bolesti i prihvatilišta, u želji da ulepšamo praznične dane i pružimo veru u lepše sutra.

Foto: Aleksandar Mijatović

 

Kako je istakao Bojan Raičević, član Izvršnog odbora „Dunav osiguranja“, više od 5.000 „dunavskih“ paketića punih slatkiša, igračaka i lepih želja krenuće na put kako bi do novogodišnje noći stigli u oko 110 škola, udruženja i institucija za decu širom Srbije.

- Podršku u misiji da stignemo do svakog mesta u zemlji i posetimo sve ustanove za decu koju želimo da obradujemo pružiće široka prodajna mreža Kompanije „Dunav osiguranje“, koja broji 29 glavnih filijala osiguranja i preko 600 prodajnih mesta i ekspozitura. Ovom humanom akcijom nastavljamo misiju korporativne i društvene odgovornosti započetu 2019. godine pod sloganom „Prijatelj od detinjstva“, sa idejom da negujemo prijateljstvo i druženje s najmlađim članovima zajednice.

Kroz razvijenu mrežu projekata i akcija društvene odgovornosti, Kompanija „Dunav osiguranje“, kao lider u svojoj delatnosti, nastavlja da pruža podršku dugogodišnjim osiguranicima, ali i učvršćuje prijateljstva i saradnju s društvenom zajednicom. Kao što je Bojan Raičević podsetio, tokom ove izazovne i nepredvidive godine, Kompanija je izdvojila oko 120 miliona dinara za humanitarnu pomoć dečijim, medicinskim i socijalnim institucijama, amaterskim sportskim udruženjima i projektima, te svima ostalima koji brinu za decu i njihovu dobrobit.

Foto: Aleksandar Mijatović

 

- Želja koju delimo jeste da mladi ljudi od malih nogu znaju da u nama imaju iskrenog prijatelja i podršku za svoje talente i snove - istakao je Raičević.

Cilj kojem težimo je veliki, ali dostižan: kao pravi lider na tržištu želimo da naše akcije i projekti namenjeni deci budu inspiracija i drugim privrednim organizacijama i pokretač pozitivnih promena u društvu.

Zbog svega što je ova godina donela, radost dečijeg osmeha najveća je nagrada koju možemo da poželimo. Vođeni time da nema ničega što se može meriti s radošću mališana, u „Dunav osiguranju“ delimo uverenje da osmeh nema cenu. Od istinske dečije sreće nema boljeg podsticaja i podrške za još uspešniji rad i bolje rezultate, a sa takvim željama praznično raspoloženje donosi radost gde je najpotrebnija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024