PODSTICAJ ZA JOŠ BOLJI RAD: Udruženje za bezbednost i zdravlje na radu dobitnik plakete opštine Žitište (FOTO)

B. G.

15. 12. 2020. u 15:21

LEPA tradicija, započeta davne 1960. godine, kada je osnovana opština Žitište, nastavljena je dodelom povelja i priznanja najistaknutijim pojedincima i organizacijama u protekloj godini, povodom 12. decembra, praznika opštine.

ПОДСТИЦАЈ ЗА ЈОШ БОЉИ РАД: Удружење за безбедност и здравље на раду добитник плакете општине Житиште (ФОТО)

Foto: Udruženje za bezbednost i zdravlje na radu Žitište

Jedan od dobitnika je i Udruženje za bezbednost i zdravlje na radu opštine Žitište i to za značajan doprinos na unapređenju bezbednosti i zdravlja na radu i zapošljavanju osoba sa invaliditetom.

- Ogromna satisfakcija za sve nas i podsticaj za još bolji rad - kaže Petar Stanić, iz ovog udruženja koje se raznovrsnim aktivnostima svrstalo na " mapu velikih" uz odličnu saradnju i kordinaciju sa načelnicom Srednjobanatskog upravnog okruga, Snežanom Vučurević i Milanom Petkovićem, šefom Inspekcije rada u Zrenjaninu. 

Marina Furtula, Petar Stanić, Ljubica Krnjaić i Zdenka Kurjakov/Foto: Udruženje za bezbednost i zdravlje na radu Žitište

Udruženje za bezbednost i zdravlje na radu, osnovano 2016. godine u Žitištu, broji 50 članova i do sada je  organizovalo osam stručnih skupova i seminara, na kojima je prisustvovalo preko 550 osoba, iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu i 

zaštite od požara. 

- Učestvovali smo u aktivnostima uređenja starih  nemačkih grobalja u Žitištu, Česteregu, Međi i Ravnom Topolovcu, kao i u projektu "Uređenje i održavanje zelenih površina ispred starih napuštenih i srušenih kuća i objekata" u selima naše opštine i uređenju parkova i zelenih površina, gde su se zapošljavale osobe sa invaliditetom - dodao je Petar Stanić, prvi čovek udruženja. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)