HOSPITALIZOVANO 88 PACIJENATA: Na teritoriji Kraljeva još 193 novoobolelih

G. ĆIROVIĆ

07. 12. 2020. u 16:06

U OPŠTOJ bolnici „Studenica“ u Kraljevu trenutno se leči 88 kovid pacijenata, što je za 13 više u odnosu na prethodni izveštaj iz ove ustanove dostavljenog medijima u petak.

ХОСПИТАЛИЗОВАНО 88 ПАЦИЈЕНАТА: На територији Краљева још 193 новооболелих

Foto: G.Šljivić

Na intenzivnoj nezi je zbrinuto sedmoro, od kojih je jedan pacijent na respiratoru, a šestoro na neinvazivnoj ventilaciji. U minulih 24 sata, saopšteno je iz ove ustanove, preminulo je troje kovid pacijenata, 10 je novoprimljenih, a petoro je otpušteno sa bolničkog lečenja.

U ovom periodu u Kovid ambulanti obavljeno je ukupno 133 pregleda.

Od ukupno 358 testiranih uzoraka brisa sa teritorije Kraljeva, računajući 207 PCR i 151 antigen metodom, na kovid-19 pozitivno je 193, saopštio je gradski Krizni štab na osnovu podataka kraljevačkog Zavoda za javno zdravlje.

Od početka epidemije u gradu na Ibru ukupno je potvrđeno 6.095 slučajeva infekcije, dok je u trećem naletu korone od 16. oktobra zvanično registrovano - 4.657.

Kako je saopšteno, u ovdašnjoj OB „Studenica“ preminulo je još dvoje kovid pacijenata sa teritorije Kraljeva, tako da je do sada ukupno 90 Kraljevčana izgubilo bitku protiv korona virusa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo