MEDICINSKI RADNICI NA UDARU KORONE: U Vranju virus potvrđen i kod direktorke Zdravstvenog centra

J.S.

05. 12. 2020. u 14:15

U POSLEDNjIH mesec dana veliki broj Zdravstvenih radnika iz Vranja pozitivan je korona virus.

МЕДИЦИНСКИ РАДНИЦИ НА УДАРУ КОРОНЕ: У Врању вирус потврђен и код директорке Здравственог центра

Foto: J.S.

Povećan obim posla i velika izloženost učinili su da ovaj broj bude potvrđen kod čak 80 zaposlenih u vranjskom zdravstvu od oktobra do današnjeg dana.

Epidemiolog vranjskog Zavoda za javno zdravlje dr Slađan Stanković kaže za "Večernje novosti" da je prema njihovoj evidenciji virus potvrđen kod 68 zdravstvenih radnika i nemedicnskog dela zaposlenih u vranjskom Zdravstvenom centru.

U Zavodu za javno zdravlje u ovom periodu registrovano je 12 obolelih zdravstvenih radnika i saradnika.

Virus je nedavno potvrđen i kod direktorke ove Zdravstvene ustanove dr Ljiljane Antić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)