ODLUKA OPŠTINSKOG ŠTABA: Skraćeno radno vreme javnih službi u Velikom Gradištu

D.N.

24. 11. 2020. u 14:00

ZBOG pogoršane epidemiološke situacije, opštinski Štab za vanredne situacije u Velikom Gradištu doneo je odluku o novom režimu rada javnih službi.

ОДЛУКА ОПШТИНСКОГ ШТАБА: Скраћено радно време јавних служби у Великом Градишту

D.N.

Do 1. decembra, Opštinska uprava i javna preduzeća i ustanove radiće skraćeno - do 13 sati. Rad će se organizovati tako da se obezbedi što kraće zadržavanje stranaka u poslovnim prostorijama, uz poštovanje propisane fizičke distance.

Kad god je to moguće, prednost treba dati korišćenju elektronskih servisa. Takođe, preporučeno je da se zaposlenima omogući rad od kuće svuda gde priroda posla to dozvoljava.

Svi zaposleni u obavezi su da nose zaštitne maske i poštuju propisane preventivne mere zaštite. Predškolska ustanova „Majski cvet“ radno vreme organizovaće u skladu sa potrebama roditelja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?