NOVI REKORD: 106 slučajeva zaraze u Rasinskom okrugu

S.BABOVIĆ

19. 11. 2020. u 13:20

NOVI rekord u broju potvrđenih slučajeva u jednom danu u Rasinskom okrugu:čak 106 novoinficiranih,a među njima,najveći broj potvrđenih slučajeva registrovan je u Kruševac-51.Nešto manje,28, potrvđeno je u Aleksandrovcu i Trsteniku-13, dok je u Varvarinu zabeleženo osam novoinficiranih.

НОВИ РЕКОРД: 106 случајева заразе у Расинском округу

Foto S. Babović

U Ćićevcu je stiglo pet pozitivnih rezultata, a u Brusu-dva.Raste i broj učenika kod kojih je od početka školske godine potvrđen virus korona i sada ih je 43.Porast u broj zaraženih,odnosi se i na nastavnike i od 1.septembra,zvanično ih je registrovano-14.

Bilans epidemije u Rasinskom okrugu sada je 2.842 potrvđena slučajeva virusa korona.Najveći broj pozitivnih nalaza na KOVID-19, zabeležen je u Kruševcu-1.471. Aleksandrovac se i dalje vodi kao žarište sa do sada utvrđenih 637 slučajeva.

U Trsteniku je u istom periodu registrovano 378,u Brusu-146,Varvarinu-110 i u Ćićevcu-100 slučajeva.Na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice u Kruševcu trenutno se leči 85 pacijenata,a izlečenim se smatra 1.703 lica.U režimu zdravstvenog nadzora je 7.836 lica iz Rasinskog okruga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove