I GRADONAČELNIK U IZOLACIJI: Gradska uprava u Kikindi zbog korone radi kraće

R. Šegrt

18. 11. 2020. u 15:46

И ГРАДОНАЧЕЛНИК У ИЗОЛАЦИЈИ: Градска управа у Кикинди због короне ради краће

Foto: R. Šegrt

VIŠE zaposlenih u u Gradskoj upravi u Kikindi pozitivni su na korona virus, pa je radno vreme korigovano, od danas administracija radi do 14 sati. Samo Uslužni centar radi do 15 sati.

Među pozitivnima na kovid 19 je i gradonačelnik Nikola Lukač i on se nalazi se u kućnoj izolaciji. Ta informacija gradom se pronela još u ponedeljak, a u danas je i zvanično potvrđena iz Gradske uprave. Lukač je saopštio da se oseća dobro i da poštuje preporuke lekara. U izolaciji će biti narednih 14 dana.

Foto: R. Šegrt

Nikola Lukač

- Još jednom apelujem na sve da poštuju propisane mere, što znači da obavezno nose maske u zatvorenom prostoru, drže potrebnu distancu i što je vrlo bitno, da se izoluju od drugih ako primete neke od simptoma, koji ukazuju da je u pitanju zaraženost od korona virusa. Čuvajući sebe, čuvamo i one oko sebe, porodicu, prijatelje, kolege sa posla, komšije. Poštujući mere, pomažemo i zdravstvenim radnicima da naše ambulante i bolnice ne bi bile pune pacijenata. Samo zajednički, uvažavajući jedni druge, možemo da se, u što skorijem roku vratimo normalnom načinu života - poručio je Lukač Kikinđanima.

Foto: R. Šegrt

Gradonečelnik na izložbi

On je prethodnih dana bio vrlo aktivan, pres konferencije držao je na otvorenom, ispred Gradske kuće, noseći zaštitnu masku.

Krajem protekle nedelje bio je na izložbi u Kulturnom centru, kada je takođe, nosio zašitnu masku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)