I GRADONAČELNIK U IZOLACIJI: Gradska uprava u Kikindi zbog korone radi kraće

R. Šegrt

18. 11. 2020. u 15:46

VIŠE zaposlenih u u Gradskoj upravi u Kikindi pozitivni su na korona virus, pa je radno vreme korigovano, od danas administracija radi do 14 sati. Samo Uslužni centar radi do 15 sati.

И ГРАДОНАЧЕЛНИК У ИЗОЛАЦИЈИ: Градска управа у Кикинди због короне ради краће

Foto: R. Šegrt

Među pozitivnima na kovid 19 je i gradonačelnik Nikola Lukač i on se nalazi se u kućnoj izolaciji. Ta informacija gradom se pronela još u ponedeljak, a u danas je i zvanično potvrđena iz Gradske uprave. Lukač je saopštio da se oseća dobro i da poštuje preporuke lekara. U izolaciji će biti narednih 14 dana.

Foto: R. Šegrt

Nikola Lukač

- Još jednom apelujem na sve da poštuju propisane mere, što znači da obavezno nose maske u zatvorenom prostoru, drže potrebnu distancu i što je vrlo bitno, da se izoluju od drugih ako primete neke od simptoma, koji ukazuju da je u pitanju zaraženost od korona virusa. Čuvajući sebe, čuvamo i one oko sebe, porodicu, prijatelje, kolege sa posla, komšije. Poštujući mere, pomažemo i zdravstvenim radnicima da naše ambulante i bolnice ne bi bile pune pacijenata. Samo zajednički, uvažavajući jedni druge, možemo da se, u što skorijem roku vratimo normalnom načinu života - poručio je Lukač Kikinđanima.

Foto: R. Šegrt

Gradonečelnik na izložbi

On je prethodnih dana bio vrlo aktivan, pres konferencije držao je na otvorenom, ispred Gradske kuće, noseći zaštitnu masku.

Krajem protekle nedelje bio je na izložbi u Kulturnom centru, kada je takođe, nosio zašitnu masku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024