SAGLASNOST ZA IZGRADNJU PREČIŠĆIVAČA OTPADNIH VODA: Sutra potpisivanje ugovora, postrojenje će biti završeno za dve godine

B. G.

08. 11. 2020. u 08:14

ODBORNICI Skupštine grada dali su saglasnost za realizaciju Projekta tretmana otpadnih voda u Zrenjaninu, kojom je omogućeno potpisivanje ugovora sa kompanijom "Metito Utilities Limited" (MUL) iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja je nosilac projekta i investitor za izgradnju centralnog prečistača otpadnih voda u Zrenjaninu.

САГЛАСНОСТ ЗА ИЗГРАДЊУ ПРЕЧИШЋИВАЧА ОТПАДНИХ ВОДА: Сутра потписивање уговора, постројење ће бити завршено за две године

Foto: Grad Zrenjanin

Ugovor će biti potpisan u ponedeljak, 9. novembra, u Gradskoj kući u Zrenjaninu, a osim čelnika kompanije "Metito" i delegacije ambasade UAE u Srbiji, na čelu ambasadorom Mubarakom Al Daherijem, potpisivanju će prisustvovati i ministar poljoprivrede u Vladi Srbije, Branislav Nedimović.

Foto: Grad Zrenjanin

Izgradnja prečišćivača otpadnih voda u neposrednoj blizini industrijske zone "Jugoistok" u Zrenjaninu, koštaće oko 30 miliona evra, a postrojenje koje će prema planu izgradnje, biti završeno za dve godine, zapošljavaće 40 radnika.

Foto: Grad Zrenjanin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)