NOVO LICE GLAVNE ULICE U PAVLIŠU: Rekonstruisano preko dva kilometra asfaltnog puta

J. J. BALjAK

06. 11. 2020. u 17:53

REKONSTRUKCIJA asfaltnog puta u glavnoj ulici u vršačkom selu Pavliš, kao i deonice lokalnog puta od obilaznice do ulaska u to selo, ukupne dužine 2,2 kilometra, završena je nakon dva i po meseca radova.

НОВО ЛИЦЕ ГЛАВНЕ УЛИЦЕ У ПАВЛИШУ: Реконструисано преко два километра асфалтног пута

J. J. BALjAK

Od obilaznice do centra sela izgrađen je novi put. Na deonici od centra do kraja sela, dužine 450 metara, urađeno je samo presvlačenje postojećeg betonskog kolovoza, a novac za te radove je obezbeđen iz sredstava za održavanje puteva i ulica Grada Vršca.

Izvođaču radova je, nakon što je obeležio putnu signalizaciju, ostalo još samo da postavi ivičnjake sa obe strane puta.

Inače, poslednji put su ovako obimni infrastrukturni radovi u Pavlišu izvođeni pre više od osam godina, kada su asfaltirane poprečne seoske ulice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAJAM CVEĆA I MEDA: Susret izlagača i posetilaca na trgu u Leskovcu