U KRALJEVU "POTERA" ZA DOBITNIKOM SEDMICE: Anonimni srećnik bogatiji za 2.5 miliona evra, evo šta kažu građani

G. Ćirović

24. 10. 2020. u 13:28

NEODOLjIVO podsećajući na domaći film „Potera za Sreć(k)om“, u Kraljevu su u subotu pre podne glavne teme čaršijskih i priča uz prvu jutarnju kafu bile ko je dobitnik „loto“ sedmice, ko je iz grada na Ibru dobio oko 2,5 miliona evra, da li je dobitnik Kraljevčanin ili je kombinacija ovde samo uplaćena, da li je dobitna bila regularna kolona ili sistem, kome su brojevi 8, 17, 22, 26, 36, 37, 38 u petak uveče doneli sreću…

У КРАЉЕВУ ПОТЕРА ЗА ДОБИТНИКОМ СЕДМИЦЕ: Анонимни срећник богатији за 2.5 милиона евра, ево шта кажу грађани

Foto: G.Šljivić

Razne teorije i komentari, naravno i čestitke srećnom dobitniku, osvanuli su i na društvenim mrežama, a bilo je i onih koji su krišom, i kao slučajno, obilazili pojedina uplatna mesta pokušavajući da saznaju da li je baš tu uplaćen dobitni tiket.

- Naravno da će ostati anoniman, a šta drugo?! Drago mi je što je dobitnik iz Kraljeva, a još bi mi bilo draže da se radi o nekome kome je novac baš potreban, o nekome ko, kao i većina nas, jedva sastavlja kraj sa krajem… Nadam se da je sreća ovog puta pogledala dobre ljude, a ne one koji novca imaju i više nego što im treba – kaže stariji Kraljevčanin zagledajući zatvorena vrata uplatnog mesta Državne lutrije Srbije u centru Kraljeva.

- I ja bih ostao anoniman, takva su vremena. Znali bi samo moji najbliži. Samo pitanje je hoće li ovakav dobitak ikada više stići u Kraljevo, tako nešto se retko dešava – dodaje naš sagovornik.

Uplatna mesta Državne lutrije Srbije u Kraljevu ne rade vikendom, a vlasnici drugih uplatnih mesta poput menjačnica ili kioska nisu imali informaciju gde je tiket uplaćen.

- Mislim da to i nećemo saznati, možda tek u ponedeljak ako se oglasi organizator igre. Nije Kraljevo selo sa dve uličice, već grad od 100.000 stanovnika - kaže vlasnik menjačnice u kojoj je takođe moguće uplatiti loto - Dobitnik sve formalnosti završava u centrali Državne lutrije u Beogradu, nema više ništa sa uplatnim mestom, jedino ako želi da časti prodavca.

Opširnije u nedeljnom štampanom izdanju „Večernjih Novosti“...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!