NOVI DIREKTORI ZA BRŽI RAZVOJ: Slede promene na čelnim pozicijama pojedinih gradskih preduzeća u Novom Sadu

Z. GRUMIĆ

01. 10. 2020. u 09:37

POSLE nedavnih postizbornih kadrovskih promena na čelnim funkcijama u Skupštini grada Novog Sada i u sastavu Gradskog veća uslediće i izmene direktora u nekoliko javnih i javno-komunalnih preduzeća, sve u skladu sa politikom menjanja kadrova, koju je proklamovao pobednički SNS.

НОВИ ДИРЕКТОРИ ЗА БРЖИ РАЗВОЈ: Следе промене на челним позицијама појединих градских предузећа у Новом Саду

Foto Z. Grumić

Na trećoj sednici gradskog parlamenta u novom sazivu, koja će kao i prethodne dve u petak biti održana u Velikoj sali Skupštine AP Vojvodine zbog primene mera zaštite od kovida 19, među brojnim tačkama dnevnog reda biće i predlozi o nekim novim kadrovskim rešenjima.

Tako će, prema do sada utvrđenom planu, novi ljudi biti postavljeni na čelo "Novosadske toplane", "Informatike", "Tržnice", Stambene agencije grada Novog Sada...

- Kadrovskih promena će biti, ali se suštinski neće ništa menjati u funkcionisanju grada. Kako će se oni pokazati na novim dužnostima, videćemo. Niko nema blanko podršku - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

On je potvrdio da će direktora "Toplane" Dobrosava Arsovića, koji posle šest godina uspešnog vođenja tog preduzeća odlazi u penziju, zameniti Nenad Barac, dosadašnji direktor "Informatike".

Ostavke su podneli i direktori "Tržnice" i Stambene agencije grada Dušan Bajić i Goran Zarić, pa će ih na osnovu predloga Gradskog veća zameniti novi kadrovi.

Vučević je napomenuo da će, čim reši još neke dileme u vezi s određenim kadrovskim rešenjima, njih predložiti Gradskom veću.

BUDžET

ODBORNICI će se izjasniti i o predlogu završnog računa lanjskog budžeta grada, u iznosu od 29,9 milijardi dinara, kao i o izveštaju o njegovom izvršenju u periodu od 1. januara do 30. juna ove godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri