KOVID-19 U POMORAVSKOM OKRUGU: Stabilno u Paraćinu i Jagodini, rast novozaraženih u Ćupriji

Z.R.

23. 09. 2020. u 17:47

U periodu od 17. do 21. septembra evidentirana je jedna osoba sa teritorije Paraćina pozitivna na virus korona, dok od početka ove sedmice nema pozitivnih.

КОВИД-19 У ПОМОРАВСКОМ ОКРУГУ: Стабилно у Параћину и Јагодини, раст новозаражених у Ћуприји

Ilustracija / Foto N. Živanović

Prema podacima iz Kovid ambulante paraćinskog Doma zdravlja, u utorak su obavljena 25 pregleda, a danas su urađena dva PCR testa čiji se rezultati očekuju.

U istom  vremenskom periodu u Jagodini je otkriven jedan novoinficirani, u opštini Ćuprija 11, dok u ostale tri opštine Pomoravskog okruga – Despotovcu, Svilajncu i Rekovcu, nema novih obolelih od kovida-19.

Ukupan broj novozaraženih porastao je za 13, pa je od početka epidemije broj pozitivnih u tom okrugu 1.330, najviše u Ćupriji, 465, Jagodini 366 i Paraćinu 277. Zaključno sa 21. septembrom testirane su  8.002 osobe, 47 je trenutno na lečenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!