OTKAZANI BERBANSKI DANI NA PALIĆU I U HAJDUKOVU: Zbog korone ove godine bez kraljice berbe

J. L.

09. 09. 2020. u 16:17

„BERBANSKI dani“ na Paliću , tradicionalna manifestacija u čast berbe grožđa i drugog voća, koja je bila planirana za predstojeći vikend, otkazana je zbog epidemiološke situacije.

ОТКАЗАНИ БЕРБАНСКИ ДАНИ НА ПАЛИЋУ И У ХАЈДУКОВУ: Због короне ове године без краљице бербе

Foto D.Curać

Otkazana je i manifestacija u Hajdukovu, koja se održava nedelju dana kasnije.

-Posle dužeg razmatranja, kao i praćenja epidemiološke situacije u zemlji i preporuka Kriznog štaba Vlade Srbije, a uz konsultacije sa našim dugogodišnjim saradnicima, doneli smo odluku da se „Berbanski dani“ ove godine neće održe - objašnjavaju iz preduzeća „Park Palić“ - Savesnim ponašanjem i otkazivanjem manifestacije želimo da ispratimo odgovorne odluke koje je Grad Subotica doneo po pitanju otkazivanja mnogobrojnih manifestacija, ali i poručimo da je bezbednost i zdravlje svih nas na prvom mestu.

„Berbanski dani“ na Paliću prošle godine obeležili su 30 godina postojanja kao manifestacija koja tradicionalo okupila veliki broj izlagača, ali i posetilaca. Uz zabavni i gastronomski program u okviru „Berbanskih dana“ na Paliću organizuje se bazar rukotvorina i mala pijaca prerađevina, meda, voća i, naravno, vina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati