SPREMNI ZA RAD U USLOVIMA PANDEMIJE: Poseta predsednika opštine povodom početka školske godine u Vlasotincu

I. M.

01. 09. 2020. u 15:44

PREDSEDNIK opštine Vlasotince Bratislav Petrović i većnik zadužen za obrazovanje Aleksandar Jović posetili su, povodom početka školske godine, učenike i nastavnike u osnovnim školama u selima Gložane i Šišava čiji su direktori istakli da su ove ustanove spremne za rad u uslovima pandemije.

СПРЕМНИ ЗА РАД У УСЛОВИМА ПАНДЕМИЈЕ: Посета председника општине поводом почетка школске године у Власотинцу

Foto: I. Mitić

Petrović je poručio učenicima i nastavnicima da je najvažnije da ostanu zdravi i da zna da je mnogo toga učinjeno kako bi se svi prilagodili nastavi u novim okolnostima. 

- U prethodnih nekoliko godina u gotovo svakom školskom objektu urađeno je nešto od potrebnih radova, a neki objekti su rekonstruisani od poda do krova. Taj način rada biće nastavljen kako bi deca i školsko osoblje imali adekvatne uslove za rad – naglasio je Petrović.

On je rekao da ga posebne emocije vežu za školu „Braća Milenković“ u Šišavi koju je pohađao od petog do osmog razreda i to pešačeći, svakog dana, po sedam kilometara u jednom pravcu. Vlasotince na svojoj teritoriji, u osnovnim i srednjim školama, ima ukupno 2760 đaka od kojih je 176 danas prvi put selo u školske klupe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove