SANELINA POSLOVICA NAJBOLJA: Ne gleda Bog na kaljave noge, već na čisto srce

B. Grujić

06. 09. 2020. u 16:00

"NE gleda Bog na kaljave noge, već na čisto srce" napisala je Sanela Uskoković iz mesta Jarkovac u opštini Sečanj, i pobedila na konkursu "Poslovice - vanvremenske mudrosti" u organizaciji tima "Opens" na kojem je učestvovalo 1024 poslovica iz 35 srednjih škola iz cele Srbije.

САНЕЛИНА ПОСЛОВИЦА НАЈБОЉА: Не гледа Бог на каљаве ноге, већ на чисто срце

Foto: B. Grujić

Učenica drugog razreda srednje škole "Vuk Karadžić" iu Sečnju, pod mentorstvom profesoreke Danijele Aleksić, po odluci žirija napisala je najlepšu i mudriju poslovicu i na najlepši način opravdala osnovni cilj projekta, da se učenici srednjih škola animiraju, podstaknu i povežu sa tradicijom i kulturom zrnlje, na drugačiji i moderniji način.

Foto: B. Grujić

U skladu sa epidemiološkom situacijom, članovi tima "Opens" posetili su školu u Sečnju i Saneli i njenoj mentorki uručili novčane nagrade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima