UKINUTA VANREDNA SITUACIJA U KURŠUMLIJI: Ipak, neke mere ostaju na snazi

Tanjug

26. 08. 2020. u 15:43

PREDSEDNIK Opštine Kuršumlija Radoljub Vidić, na osnovu Zaključka opštinskog štaba za vanredne situacije, doneo je danas Odluku o ukidanju vanredne situacije na teritorije cele opštine.

УКИНУТА ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА У КУРШУМЛИЈИ: Ипак, неке мере остају на снази

Foto: B. Pantić

Vanredna situacija u toj opštini uvedena je zbog širenja virusa korona, a s obzirom da je, kako je navedeno na sajtu te opštine, razlog za njeno trajanje prestao, danas je ukinuta.

Radno vreme ugostiteljskih objekata - restorana, kafića, barova, kladionica i ostalih ugostiteljskih objekata, ubuduće se utvrđuje u skladu sa važećom Odlukom o radnom vremenu.

Na snazi ostaju sledeće preventivne mere od uticaja na bezbednost i zdravlje ljudi, a posebno one koje se odnose na sprečavanje širenja virusa Kovid-19 - održavanje socijalne distance, obavezna dezinfekcija i upotreba maski u zatvorenom, ograničen broj ljudi u zatvorenom prostroru do 50.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)