RAĐEVINA OAZA BOKSERSKIH NADA: Borovčanin posetio mlade nade sporta i poklonio im opremu (FOTO)

V. Mitrić

16. 08. 2020. u 13:35

NENAD Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije, kaže za „Novosti“ da „ovaj sport doživaljava vaskrsenje u svim delovima Srbije, okupljajući decu i omladinu i ukazujući im, pored ostalog, na zdrav način života, značaj sporta, borbe kroz život, lepotu druženja, čari pobede, ali i gorke strane poraza, što je sastavni deo naše svakodnevice, od početka do kraja života.

РАЂЕВИНА ОАЗА БОКСЕРСКИХ НАДА: Боровчанин посетио младе наде спорта и поклонио им опрему (ФОТО)

Foto: V. Mitrić

Borovčanin navodi Krupanj i Rađevinu kao mesto „dragocene bokserske oaze, koju je nedavno, posetio i darovao im opremu, kako bi imali još bolje uslove za rad“.

- Dirnut sam onim koliko za sport, među kojima je i boks čini krupanjski predsednik, Ivan Isailović, svestan njegovog značaja u životu ljudi, posebno mladih.

- U Krupnju je svoja vrata za boksere širom otvorila i ovdašnja Srednja škola, a meštani su pozdravili vraćanje ove plemenite veštine u ovaj deo Srbije.Ovakve sredine će, bez sumnje, da pomažu i lokalne samouprave, i država i mi iz Bokserskog saveza Srbije.

- Volite boks, boks je kao život - Kada pobedite, ne smete da se gordite, a ne retko morate i da čekate.

Ovo su samo neke od poruka koje dobijaju bokserske nade Rađevine, poput onih koje su im drage ističe uputi veliki bokserski znalac Slaviša Čurović.

BK Krupanj osnovan je u martu 2017 godine pod rukovodstvom trenera Filipa Vićentića, koji iza sebe ima već imaju pregršt pobeda, medalja, priznanja za takmičenje rad, misiju među mladima...

- Boks je, zaista, plemenita veština i zato je vaksrsa u Krupnju i ovako dobro primljen među mladima, ali i među ljubiteljima tog sporta - kaže Saša Nešić, ugledni sportski poslenik iz Krupnja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove