NOVA 32 SLUČAJA: Ne smiruje se epidemiološka situacija u Rasinskom okrugu

S. Babović

03. 08. 2020. u 13:34

BILANS epidemije KOVID-19 u Rasinskom okrugu iznosi 1.245 potvrđenih slučajeva,a nova 32 novoinficirana ukazuju da se epidemiološka situacija još uvek ne smiruje.

НОВА 32 СЛУЧАЈА: Не смирује се епидемиолошка ситуација у Расинском округу

S. Babović

Među novootkrivenim slučajavima, 16 je iz Kruševca. U Aleksandrovcu je regitrovano pet novih slučajeva, u Varvarinu-četiri, u Trsteniku-tri, dok je po dva slučaja otkriveno u Brusu i u Ćićevcu.

Od početka epidemije,najviše jedinstvenih pozitivnih nalaza zabeleženo je u Kruševcu-752, dok je u Aleksandrovcu registrovano 233.

S. Babović

Brus se takože smatrao jednim od žarišta epidemije u okrugu sa 105 slučajeva, dok je nešto manji broj obolelih,ali u stalnom porastu u zadnje dve nedelje-Trstenik, gde je registrovano 68 potrvđenih slučajeva korona-virusa.U Varvarinu je do sada obolelo 44, a u Ćićevcu-43 lica.

Na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice u Kruševcu leči se 85 pacijenata,a broj pacijenata koji se vode kao izlečeni od KOVID-19 smatra se njih 789. Porastao je i broj lica pod zdravstvenim nadzorom i prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Kruševac sada iznosi- 3.498.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!