ZA JOŠ BRŽU POMOĆ GRAĐANIMA: Završena pristupna saobraćajnica ka bolničkom kompleksu u Kraljevu

G. Ć.

02. 08. 2020. u 14:20

POSLE višemesečnog kašnjenja zbog nerešenih imovinsko-pravnih odnosa i birokratskih peripetija, konačno je završena potpuno nova pristupna saobraćajnica iz Ulice vojvode Putnika u centru Kraljeva prema bolničkom kompleksu – Domu zdravlja i Opštoj bolnici "Studenica", što će na prvom mestu omogućiti brži i bezbedniji pristup Službi hitne pomoći.

ЗА ЈОШ БРЖУ ПОМОЋ ГРАЂАНИМА: Завршена приступна саобраћајница ка болничком комплексу у Краљеву

Foto: G. Šljivić

- Ovaj značajan projekat finansiran je iz gradskog budžeta preko ovdašnjeg Javnog preduzeća za uređenje građevinskog zemljišta, a vrednost svih radova iznosila je oko 15 miliona dinara. Da su neke stvari na vreme rešene i regulisane, naročito oko lica koja su morala da budu preseljena na drugu lokaciju, radovi bi bili okončani još prošle godine – kaže Mirko Vuković, direktor JKP "Putevi" iz Kraljeva.

Ovom saobraćajnicom, kao ističu u kraljevačkom Domu zdravlja i Opštoj bolnici, uz lakši prilaz Hitnoj službi, rešiće se i višedecenijski saobraćajni kolaps koji je zbog velikih zastoja često mogao da dovede i do neželjenih efekata za pacijente zaglavljene u gužvi.

Kako saznajemo, uz novu saobraćajnicu, kao i proširenje prilaza bolničkom kompleksu iz Jug Bogdanove ulice, u narednom periodu predviđeno je i rešavanje problema parkiranja u bolničkom krugu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024